RUKON – BYGGER PÅ FAGLIGHED

Godkendt af Det Sociale Tilsyn

Til pårørende / private

Er du pårørende til en person, som har et problemgivende forbrug af hash eller andre illegale rusmidler, har han/hun mulighed for at få behandling hos RUKON.

​Mange, specielt unge, udforsker forskellige rusmidler i en kort periode og stopper så af sig selv igen. Men nogle oplever at have svært ved at styre det og det kan give problemer i forhold til dagligdagen, eksempelvis ved isolation, manglende målsætninger, opgivenhed og rodløshed osv. Hvis du tænker, det gør sig gældende for jer har I muligvis brug for hjælp. 

Det er kommunen, der skal bevilge og betale for behandlingsforløb.

I Danmark er der frit valg af godkendte behandlingstilbud og vi har en lov om behandlingsgaranti indenfor 14 dage. Derfor skal kommunerne tilbyde et behandlingstilbud indenfor 14 dage fra den dag, man kontakter dem.

Vil du høre mere om vejen til, at en ung kommer i behandling hos RUKON, så er du velkommen til at kontakte Lasse Larsen 2156 4550 eller Lasse@rukon.dk. 

Vi tilbyder enkelte individuelle forældre/familie rådgivning, hvis du er pårørende til en borger, der er indskrevet hos os og personen har givet samtykke (over 18 år).

Hvis du er forældre til et barn under 18 år, bliver du automatisk inddraget i behandlingen ved forældresamtaler, med og uden dit barn.

Til private

Vi tilbyder private, individuelle anonyme samtaler, til dig/jer der ønsker et terapeutisk behandlingsforløb, uden kommunens indblanding.

Vi tilbyder

  • Individuelle terapeutiske samtaler
  • Motiverende samtaler
  • Udegående samtaler i hjemmet
  • Socialrådgivning 
  • Coaching
  • Pårørende samtaler/terapi rådgivning

Prisen for alle samtalerne er kr. 850,-. Der kan købes et klippekort på 5 samtaler for kr. 3.500,-

 

  1. Samtalerne har en varighed på 45-60 min og det bedste resultat opnås ved ugentlig kontakt.
  2. Betaling sker ved hver konsultation, kontant eller med mobilpay. Ved køb af 5 samtaler, betales der efter sidste konsultation. 
  3. Bemærk at afbud skal ske senest hverdagen før inden kl. 22.00 ellers betales fuld takst.